Természetes arcápolás az egésznapos ragyogásért!


A természet nyújtotta hatóanyagok tökéletességének felismerése és alkalmazása, a növényi kivonatok gondos kiválasztása, a magas minőségi követelmények mindenkori előtérbe helyezése, kiemelkedő számú különleges összetevő felhasználása jellemzik a Pearl márkát és termékeit.
Ragyogj egész nap a Pearl termékekkel.

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

- 10 ezer Forint feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás biztosítunk!

- Minden első vásárlónk részére 10% extra kedvezménnyel kedveskedünk!

100% pénzvisszafizetési garanciát adunk

Gyors csomagküldést vállalunk

FŐ ÖSSZETEVŐK

Shea vaj, hibiszkusz, amaránt
 mag olaj, narancs őssejt, jojoba olaj,
papaja, mandula olaj, akácméz, ananász, barbadoszi cseresznye,
homoktövis, inka mogyoró olaj

ELÉGEDETT VÁSÁRLÓINK MONDTÁK

Értékelések

“Különböző természetes arcápoló termékek sok éves használatát követően mondhatom, hogy a Pearl termékek a leghatásosabbnak bizonyultak, és a legkülönlegesebb, kiemelkedő minőségű összetevőket tartalmazzák amit valaha is használtam.”

H.Lívia 
Vásárló

“Kíváló arcápoló termékek. A Pearl krémek pár napos használata után elmondhatom, hogy kíváló textúrájú és minőségű termékcsalád. Kis mennyiség a nappali krémből elég a legjobb hatás eléréséhez. Az arcradír nagyon hatékony és a ránctalanító krém különleges védelmet ad az arcbőrnek.”

R.Zita
Vásárló

“Nagyon szeretem használni és alkalmazni a Pearl krémeket a vendégeim kezelésénél. A Pearl krémek természetesen nagyon hatékonyak. Visszatérő vendégeim visszajelzései nagyon pozitívak és ragaszkodnak a Pearl márkához, ha már egyszer kipróbálták őket.”

Gy.Zsófia
Kozmetikus